Expande
Aplicații software/hardware
Scanare arhive
 - Servicii

Firma noastră oferă servicii de scanare documente legate cum ar fi cărți, dosare, schițe si planuri până la formatul A2 de cea mai înaltă calitate cu ajutorul scanerului profesional BookEye 3 achiziționat special pentru a mulțumii cei mai excentrici clienți.
Pentru mai mult de 15 ani, brandul "BookEye" este recunoscut ca sinonim cu "digitizarea cărților istorice de valoare". 

Documentele se scanează în poziți lor naturală. Nu este necesară extragerea paginilor din carte, separarea lor, poziționarea atentă sau alte condiții care ar putea să deterioreze permanent documente vechi și fragile.

BookEye este dotat cu o funcția specială de corectare a curbutii ce are rolul de a reduce umbrele și distorsiunile generate de curbura paginilor dintr-o carte fie de dimensiune mare fie de dimeniune mică.

Operatorul păstrează documentul în forma sa originală fără riscul de a-l deteriora și asigură o scanare de mare fidelitate a paginilor.

Datorită laserului cu care acest scaner este dotat se poate detecta profilul documentului ce urmează a fi scanat, iluminarea precisă dată de puternicele lămpi pe LED, senzorul de captare CCD ce are o rezoluție de 22,8Mpx, lentilele de mare precizie și viteza de doar 7 sec / document la o rezoluție de 600 dpi și o adâncime de 24 biți fac din acest scaner un lider în domeniul său.