Expande
Aplicații software/hardware
Noutati

Sistem de monitorizare camere tehnice

Solutia integrata incorporeaza un sistem hardware independent pentru monitorizarea echipamentelor din camerele tehnice ( incluzand siseme de redundanta si asigurare a continuitatii activitatii sistemului in cazul penelor de current)  si o aplicatie software care permite nu doar monitorizarea parametrilor prin o interfata grafica intuitiva, ci si analiza acestora si realizarea de rapoarte pentru planificarea consumului de resurse necesar.

Sistem de monitorizare camere tehniceSistem de monitorizare camere tehnice

 

CONTROL – Monitorizare in timp real a tuturor parametrilor ambientali care asigura functionarea in conditii perfecte a echipamentelor. Valorile masurate pot fi vazute permanent prin intermediul interfetei grafice web (echipamentele au web server incorporat si IP setabil de catre utilizator).

PORTABILITATE – Aplicatie este accesibila de pe orice dispozitiv cu acces la internet datorita designului responsive: statie de lucru, laptop, tableta, telefon mobil.

NOTIFICARI - Aplicatia va alerta automat prin email si SMS administratorul daca unul din parametric depaseste limitele configurate

ECONOMIE – Solutia include un sistem de detectare a alimentarii cu energie electrica din generator pentru monitorizarea timpului de functionare al generatorului si planificarea consumului.